Universul printre degete » Alexandru Husaru
 

Universul printre degete

 • de Alexandru Husaru în 31 March 2010 la 0:45
 • De mici am fost învăţaţi să trăim dual. Încă din grădiniţă atât oamenii cât şi natura ne-au învăţat că suntem făuriţi în aşa fel încât să trăim în pereche.

  De pe vremurile în care auzeam de la oameni cum porumbiţele sunt loiale unui singur porumbel, pe viaţă (la propriu), iar el fără ea moare, mi-am dorit să-mi găsesc şi eu porumbiţa mea. Aveam doar 6-7 anişori.

  În şcolile generale fiecare dintre noi ne-am regăsit pişcând şi ciupind fata care ni se părea cea mai frumoasă din clasă, sau care ne răspundea, la rândul ei, cârpindu-ne câte o palmă, dar niciodată plecând de lângă noi. Ne ţineam de încheieturi şi savuram fiecare pălmuţă dată, fiecare moment în care ne atingeam de sfârcurile mari, abia mijite, ale celor care aveau să ne fie ulterior prietene, amante sau chiar consoarte. Am fost influenţaţi în dorinţele noastre, mai mult ca sigur, am fost învăţaţi să pupăm pe gură încă de la grădi’, ne-am obişnuit să ne ţinem de mână, să zâmbim când ne place, să ne încruntăm când nu ne convine. Şi suntem frumoşi. M-am surprins astăzi privind aproape 15 minute la doi copii, separaţi de grupul lor, de clasa lor, care se băteau. Un el şi o ea. Prea drăguţi. Ea, la fiecare palmă primită peste fund îi ardea câte o palmă peste cap. El, mulţumit, râdea. Apoi din nou, mâinile încleştate, ca într-un spectacol inocent, aceeaşi palmă timidă peste fund, poate şi o ciupitură de piept, aşa, fără să o observe niciunul dintre ei (de fapt), apoi „mângâierea” ei peste capul lui ş.a.m.d.

  M-am regăsit, timid şi interesat de toate cotloanele ascunse ale femeii, de parcă eram din nou în şcoala generală, în liceu, dorindu-mi să descopăr fiecare părticică ascunsă a ei, dorindu-mi să văd toate locurile în care ar putea fi gâdilată, dorindu-mi să cunosc tot ceea ce e diferit de al meu.

  Am 27 de ani, dar nici acum nu mi-am satisfăcut pofta aceasta incomensurabilă.

  Şi zâmbesc.

  [poza]

   
   
  

  Răspunsuri (12)

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Răspunde

  Numele şi prenumele tău (necesar)

  Adresă e-mail (trebuie, dar rămâne secretă)

  Pagină web (pentru cine are)

  Răspunsul tău