Mici diferențe între sexe » Alexandru Husaru
 

Mici diferențe între sexe

 • de Alexandru Husaru în 06 January 2011 la 22:42
 • În mare parte acționăm aproape identic, sesizăm aceiași stimuli și răspundem la aproape aceleași chestii vizuale. Majoritatea noastră umană are principii, limite, gândește în moduri felurite proprii, are așteptări, dorințe și frici. Undeva, pe anumite niveluri, ne diferențiem. Modul în care ne asemănăm sau ne diferențiem depinde de punctul de vedere prin prisma căruia privim viața, precum și lucrurile.

  Pornind de la această idee, constat că există ființe simple care nu ştiu să se exprime academic sau interesant, dar care știu să ofere sentimente nobile, până la sacrificiu, femei cuminți și inteligente ca acțiuni – și asta nu din punctul de vedere al exprimării sau al cunoștințelor dobândite – care știu să-ți comunice și altfel decât prin cuvinte foarte explicative sau elevate, care știu să te iubească printr-un zâmbet afișat prin colțurile gurițelor lor fierbinți și care-ți lovesc universul, la bazele lui, prin acțiuni de-a dreptul oneste și lipsite de interese.

  Suntem interconectați prin propriile gânduri, prin propriile simțiri și ne putem apropia unul de celălalt prin trăirile noastre interne. Faptul că aceste trăiri comunică e, într-un fel, privilegiul nostru comun. E natura noastră, e felul prin care ne-a fost hărăzit să interacționăm și să convieţuim. Și mă bucur de asta.

   
   
  

  Răspunsuri (7)

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Răspunde

  Numele şi prenumele tău (necesar)

  Adresă e-mail (trebuie, dar rămâne secretă)

  Pagină web (pentru cine are)

  Răspunsul tău