Eu vreau să existe comunicare! » Alexandru Husaru
 

Eu vreau să existe comunicare!

  • de Alexandru Husaru în 13 April 2010 la 17:20
  • Există oameni cu o stimă asupra propriei persoane extrem de scăzută, persoane care ajung să înşele pentru a se simţi mai bine în interiorul lor.

    Aceşti oameni trebuie să rămână singuri pentru că pe ei nimeni şi nimic nu-i poate face să nu-şi dorească mai mult, ei nefiind suficienţi pentru ei înşişi. Nu consider că sunt foarte categoric, deşi pot părea. Simt doar că lumea a ajuns la un nivel exagerat de inconştienţă.

    – Fiecare are dreptul să creeze orice cu oricine. Eu vreau să existe comunicare!

    Mai mult ca sigur pot apărea (prin ceea ce scriu) ca o persoană forţată, exagerată, care stabileşte limite şi tipare mult prea aproape de perfecţiune, dar nu vreau să mă schimb. Nu vreau să cred că oamenii au drepturile astea, aşa, din natură. Nu vreau să cred că suntem îndreptăţiţi să ne manifestăm cum vrem, rănind oameni, doar pentru că există şi varianta aceasta şi doar pentru că noi o cunoaştem şi o putem utiliza. Nu vreau să cred că lumea nu are puterea să exprime clar şi concis ceea ce-şi doreşte. Nici nu vreau să cred faptul că o relaţie trebuie să constrângă sau să înlăture alte relaţii. Vreau doar ca atunci când îmi doresc alte relaţii (fie ele de orice natură) să am puterea să exprim ceea ce-mi doresc. Vreau ca noi toţi să găsim puterea asta!

    Prefer să produc suferinţă, dar să nu batjocoresc. Vreau să fiu tăios de sincer, dar liber şi mândru de mine însumi. Vreau să ajung singur şi să sufăr ca un tembel după ceea ce am pierdut, dar să mă pot întoarce la femeia pe care o iubesc cu capul sus şi spatele drept, ca un bărbat. Vreau să fiu specific şi special, nu vreau să mă arunc în gloata animalică care nu-şi poate accepta poftele frumoase.

    Nu militez împotriva actului sexual, departe de mine lucrul acesta, militez împotriva oamenilor mici, precum nişte furnici (– Scuzaţi-mă, furnici drage!), care nu îşi sunt autosuficienţi din cauza mizeriei din celule suflet.

    Reiterez ideea cu care am pornit: oamenii care nu pot accepta că, indiferent de cât de inteligenţi, şcoliţi, experimentaţi, şmecheri, mincinoşi şi perfizi sunt, NU au dreptul să amăgească alţi oameni, nu merită să fie numiţi oameni.

    Întru clasificare corectă, concordanţă şi potrivire între noi.

    [poza]

     
     
    

    Răspunsuri (18)

    Trackback-uri/Pingback-uri

    Răspunde

    Numele şi prenumele tău (necesar)

    Adresă e-mail (trebuie, dar rămâne secretă)

    Pagină web (pentru cine are)

    Răspunsul tău